Allah säger i Koranen: Ingen skall besöka moskéerna, Guds hus, utom de som tror på Gud och den Yttersta dagen och som regelbundet förrättar bönen och ger åt de behövande och som inte fruktar någon annan än Gud. Enbart de kan hoppas höra till dem som har letts på rätt väg.  At-Tawbah (Ånger) [9:18].

Profeten s.a.v.s sade: "För dem som bygger en moské för Allahs skull, eller ger ett minimum av stöd, kommer Allah bygga ett hus i paradiset åt den". (Ibn Majah, Bukhari och Muslim).

5440-5295

Stiftelsen Växjö Muslimer

1236699128

Stiftelsen Växjö Muslimer

Bankkonto:

Inrikes: Swedbank: 8169-5 973 405 438-1

Utrikes: Swedbank, SE 1980000 8169-5 973 405 438-1

BIC/SWIFT SWEDSESS

Autogiroanmälan

إستمارة الخصم المباشر كل شهر، بالمبلغ الذي تريد، لدعم بناء المسجد في مدينة فكشو

تستطيع ان تملأ الإستمارة على الشاشة، ثم طبعها وترسلها بالبريد, او تسلمها في المسجد. لا تنسى اسم المدينة، التاريخ والامضاء, وأن تتأكد من رقم الحساب والتلفون

ملاحظة: المسجد يرسل الاستمارات الى البنك مباشرة. البنك فقط الذي يستطيع ان يسحب المبلغ من حسابك ويرسله الى حساب المسجد.

Du kan fylla i blanketten på skärmen, skriva ut, och skicka den in till oss, eller lämna till Moské. Glöm inte ort, datum, underskrift och telefonnummer, samt vara säkert på ditt kontonummer.
Observera att det är banken som dra ut pengar och skicka vidare till Moskés bankgiro.

رابط الاستمارة هنا

Uppbördshjälpen & Medlemskap

الدعم من خلال ضريبة الدخل. اسهل طريقة للمساهمة في بناء مسجد فكشو

Bästa och enklaste sättet att bidra till att bygga Moské vi behöver är genom UPPBÖRDSHJÄLPEN !

Därför uppmanas alla muslimer att fylla i och skicka in blanketterna, eller lämna till Moské.

Vad är Uppbördshjälp?

Uppbördshjälp är namnet på ett system som trossamfunden har möjlighet att använda för att samla in medlemsavgifter. Denna innebär att en person betalar sin medlemsavgift via skattsedel. Medlemsavgiften kan endast dras från skattepliktig inkomst. I det trossamfundet som vi är medlemmar hos Förenade Islamiska Föreningar i Sverige (FIFS) har beslutat att medlemsavgiften är 0,7 % av sin bruttoinkomst. På detta sätt blir medlemsavgiften unik för varje medlem. Det är skatteverket som sköter beräkningen, debiteringen och redovisningen. Ni kan alltid kontakta Moskén för mer information eller hjälp med att fylla i blanketten.

Länken till blanketten